Výborná marhuľová bublanina
Pridal admin dňa June 27, 2015
Kategória: Recepty
Zdravý karfiolový koláč - Celý pečený karfiol s marinádou Nepečené gaštánovo-čerešňové dobrodružstvo so šľahačkou
Vyskúšajte tento recept na jemnú marhuľovú bublaninu. Mňam!
Budeme potrebovať:
4 ks - vajcia
350 g - hladká múka
90 g - kryštálový cukor
1 lyžička - sladidlo
1 bal. - prášok do pečiva
350 g - kyslá smotana
2 dl - olej
cca. 700 až 800 gramov - marhule
25 g - práškový cukor na posypanie
Postup:
1.
Vajíčka, cukor, sladidlo a smotanu mixérom vymiešame a pridáme múku, olej a prášok do pečiva. Poriadne znova mixérom vyšľaháme.
2.
Plech potrieme maslom alebo olejom. Marhule prekrojíme na štvrtinky. Cesto dáme na plech a naukladáme marhule.
3.
Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 30 minút. Posypeme práškovým cukrom. Dobrú chuť!
Zdroj: Barbikonyhaja