Výborný, rýchly a jednoduchý cestovinový koláč

Pridal admin dňa October 16, 2015
Kategória: Recepty, Tipy a triky

 

Nemáte už nápady čo navariť na obed? Vyskúšajte túto chutnú slanú tortu z cestovín. Vyzerá výborne, dobre sa servíruje a určite s ňou prekvapíte. 

Budeme potrebovať:

- cestoviny
- mleté mäso
- paradajková omáčka
- parmezán
- mozzarella

Postup:

 1.

Cestoviny varíme približne o 2 minúty menej ako normálne. Scedíme ich a zmiešame s parmezánom. Poukladáme do formy na pečenie torty. Celú tortu polejeme mletým mäsom s obľúbenou paradajkovou omáčkou. Dáme zapiecť pri teplote 200 stupňov na 15 minút. Vyberieme a na vrch poukladáme mozzarellu. Necháme zapiecť ďalších 10-15 minút. Vyberieme ako tortu a servírujeme. Tento recept si samozrejme môžete surovinami prispôsobiť podľa chuti. Celý postup si môžete pozrieť na video návode.

Video recept: