Nepečené falošné parížske rohlíky
Pridal admin dňa May 19, 2015
Kategória: Recepty
Nepečený vanilkový dezert Zlomené podpätky? Žiadny problém! Super nápad na dámsku obuv s vymeniteľnými podpätkami
Výborné nepečené parížske rohlíky.
Budeme potrebovať:
dlhé detské piškóty
Plnka:
400 ml smotany na šľahanie
200 g čokolády na varenie
2 bal. stužovač šľahačky
100 g práškový cukor
Poleva:
100 g čokolády na varenie
50 g masla
30 g tuk
Postup:
1.
Smotanu na šľahanie zohrejeme na miernom ohni a odstavíme - nesmie vrieť! Následne pridáme na kúsky nalámanú čokoládu a cukor, miešaním rozpustíme. Necháme vychladnúť, najlepšie odložíme do chladničky na celú noc a ráno vyšľaháme spolu so stužovačom pomocou mixéra.
2.
Plnku dáme do cukrárskeho vrecka a natlačíme ju na pripravené piškóty.
3.
Medzitým si vo vodnom kúpeli rozpustíme maslo, čokoládu a tuk. Polejeme plnku a necháme stuhnúť. Dobrú chuť!