Najlepšie obaľované slané palacinky bez vyprážania
Pridal admin dňa January 13, 2016
Kategória: Recepty
29 najlepších receptov na domáce nátierky na chlebíčky a jednohubky Ako lacno vyčistiť záchod pomocou dvoch prírodnych zložiek
Vyskúšala som si pripraviť palacinky na slano, obaľované v klasickom trojobale a bez vyprážania. Sú vynikajúce, plnené syrom, šunkou a zapečené v trúbe. Mňam!
Budeme potrebovať:
- 6 palaciniek
- 100 g strúhaného syra
- 100 g šunky
- 100 g kyslej smotany
(môžete použiť aj tavený syr, nivu, kukuricu a rôzne suroviny podľa chuti)
Na obalenie:
- múka, vajíčko, strúhanka
Postup:
1.
Syr, šunku, smotanu a ostatné suroviny, ktoré chcete mať v palacinke zmiešame v miske. Na palacinku natrieme túto zmes a zrolujeme ju podľa obrázka.
2.
Palacinky obalíme v strúhanke, klasicky ako rezeň. Vložíme ich do rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov, približne 20-25 minút. Ak vám nevadí vyprážanie, môžete palacinky vypražiť aj na panvici s olejom. Dobrú chuť!