Ako si pripraviť perfektný sendvič
Pripravíme si ingrediencie, ktoré budeme potrebovať: okrúhly chlebík, horčicu, tatársku omáčku alebo majonézu, paradajky, listový šalát, šunku, syr, slaninu a rôzne iné ingrediencie, na ktoré máme chuť.
Stred chlebíka si vykrojíme (dbáme na to, aby sme ho vybrali vcelku, pretože v konečnej fáze budeme chlebík znova spájať). Vydlabeme mäkkú časť.
Na dno chlebíka si naukladáme natrhanú šunku, ktorú pokryjeme 2 PL tatárskej omáčky alebo majonézy a pekne uhladíme.
Na to naukladáme plátky salámy a zatlačíme to mäkkých stredom chlebíka, ktorý sme si na začiatku vykrojili.
Na natlačený chlebík navrstvíme horčicu.
Naukladáme osmaženú slaninku.
Navrstvíme narezané plátky syra.
Paradajky si narežeme na tenké plátky a navrstvíme ich na syr.
Poriadne natlačíme šalát.
Vrch chlebíka zakryjeme odrezaným kúskom.
Zabalíme do alobalu.
Zaťažíme a necháme odležať minimálne 1 hodinu.
Pri krájaní si pomôžeme špáradlami alebo ozdobnými tyčinkami.
Nakrájané podávame. Dobrú chuť!
Zdroj: onejive