Trhaný syrový bochník chleba

Pridal admin dňa November 13, 2014
Kategória: Recepty

Budeme potrebovať:

- bochník chleba
- syr
- jarná cibuľka
- mak
- maslo
 


 Postup:

Chlieb si narežeme podľa obrázka. Dávame pozor, aby sme neprerezali spodnú kôrku.

 

Nakrájame syr na plátky.

Syr si poukladáme medzi narezaný chlieb. Môžeme samozrejme doplniť šunkou, salámou alebo čímkoľvek podľa vašej chuti.

 

Nakrájame si jarnú cibuľku.

 

Cibuľku si zmiešame s maslom, makom a pridáme na chlieb.

 

Zabalíme do alobalu a pečieme pri teplote 180 stupňov 15 minút. Potom chlieb rozbalíme a dáme zapiecť na ďalších 10 minút, aby sme mali chrumkavú kôrku. Ako vidíte, recept je veľmi jednoduchý, preto si môžete ingrediencie navoliť podľa seba. 

Zdroj: Handimania